Close sidebar
Close sidebar

Ana Maria a fost condusă pe ultimul drum. Mama ei, sfâșiată de durere: "Iubita mea, scoală-te, mi-ai rupt sufletul"

Ana Maria va fi condusă pe ultimul drum, din cauza unei erori medicale. Tânăra de doar 19 ani a început să se simtă rău, la câteva zile de când a născut. A fost internată și a doua zi a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Când m-au chemat să semnez certificatul de deces îmi tremura mâna! Pâi cum, ea trebuia să îl semneze pe al meu, nu eu pe al ei. Iubita mea, scoală-te, nu pleca, fata mea! Mi-ai rupt sufletul, aoleu. De ce, Doamne? Cu ce am greșit? Unde pleacă fata mea? Pleacă și nu o să o mai văd niciodată. Vreau să mor în momentul ăsta, nu mai pot. Nu o să pot să trăiesc fără ea.", spunea printre lacrimi mama Anei Maria.

Citeste si: Româncă sechestrată în Italia și chinuită cu bestialitate: "M-a legat de mâini şi de picioare și m-a agăţat de cârligul de la mașină"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Simona Halep a intrat în conflict cu familia lui Klaus Iohannis! Vezi ce a spus Simona despre Marius Vecerdea, finul preşedintelui României!

Citeste si: Piedone, amendat cu 5.000 lei pentru că a semnat "ca primarul”! Fostul edil plătește acum din propriul buzunar greșeli din vremea când conducea sectorul 4 EXCLUSIV

Medicii au declarat că tânăra a decedat din cauza meningitei, însă după autopsie s-a descoperit că din cauza unei bucăți de placentă care nu a fost curățată la timp și care s-a infectat, Ana Maria si-a pierdut viața.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI