Dispariția adolescentei a fost raportată către autorități, abia patru zile de la dispariția sa, pe data de 29 iunie 2023. De atunci, nimeni nu a găsit indicii referitoare la dispariția Anei Maria.

„Nu știu ce să mai fac. Am depus o plângere. Carabinierii îmi spun că o caută. Dar acum îmi e frică pentru fiica mea…”, spune disperat tatăl fetei.

Citește și: Indiciul care ar putea zgudui Vaticanul! Adolescenta de 15 ani a dispărut de mai bine de 40 de ani, iar acest detaliu ar putea elucida misterul

Samuel, tată adolescentei, împreună cu avocatul Gianluca Betti, a lansat un apel la forțele de ordine și a cerut ajutor populației prin intermediul  ziarului Il Resto del Carlino:

„Vă rog, ajutați-mă să o găsesc pe Ana Maria!”, este strigătul de disperare al românului.

Conform sursei citate anterior, adolescenta trăiește cu tatăl ei și cu bunicul patern, fără ca mama ei să fie prezentă în peisaj.

Adolescenta plecase cu mai mulți prieteni la mare

Ultima dată când Ana Maria a fost văzută a fost pe data de 25 iunie, atunci fost ziua în care i-a solicitat permisiunea tatălui său de a merge la o petrecere în localitatea Forlimpopoli în compania prietenilor săi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ana Maria a fost găsită! Unde se afla adolescenta româncă dispărută în Italia

Citește și: Doi frați români au murit înecați într-un lac de acumulare. Micuții aveau doar 6 și 7 ani

Tatăl ei a fost de acord cu excursia, mai apoi, aflând de la părinții altor copii că adolescenții au mers la mare, în casa unuia dintre ei din localitatea Cesenatico.

Colegii de clasă ai fetei s-au întors acasă, în Forlì, pe data de 29 iunie, într-o zi de joi, dar fără Ana Maria. Se pare că acesta și-ar fi luat la revedere de la prieteni, dar nu s-a mai întors niciodată acasă.

Unde era Ana Maria, românca de 14 ani dispărută de aproape două săptămâni

Ieri, pe data de 11 iulie 2023, la zece zile de la dispariția sa, Ana Maria Costan, românca de 14 ani dispărută în urmă a fost găsită. Potrivit rapoartelor poliției, adolescenta ar fi fost găsită chiar în Forlì, în apartamentul unei tinere majore, acolo unde erau cazate și alte fete minore.

Ana Maria a fost găsită! Unde se afla adolescenta româncă dispărută în Italia

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: „Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Citește și: Un român va petrece 10 ani în spatele gratiilor după ce a comis mai multe incendii și explozii la comandă. Bărbatul ataca locuințe cu bombe incendiare și grenade

Detaliile poveștii rămân neclare și sunt în curs de clarificare. În prezent, carabinierii de la comandamentul provincial investighează cazul.

Samuel, tatăl Anei Maria, care acum două zile a cerut ajutorul ziarului Il Resto del Carlino pentru a fi sprijinit în căutări, se pare că a depus ieri după-amiază o plângere penală împotriva unor persoane necunoscute.

Citește și: Clipe grele pentru o româncă din Italia! Femeia a fost ani de zile terorizată de fostul soț: „Foc îți dau!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si