Ana Maria Bărbosu a trecut de la extaz la agonie la Jocurile Olimpice de la Paris. Românca a obținut medalia de bronz la proba de sol, finalele pe aparate. Totuși, tânăra a rămas pe podium doar 30 de secunde.

Gimnasta, care a obținut 13.700 de puncte, s-a clasat pe locul 3. Imediat cum echipa României s-a bucurat, americanca Jordan Chiles a făcut contestație și a primit punctajul necesar pentru a obține ea medalia de bronz, de la 13.666

la 13.766 puncte. Înainte de contestație, aceasta se afla pe locul 5.

Citește și: Simona Halep, reacție de milioane după ce Andrei Cornea și Marian Enache au câștigat medalia de aur la JO

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

jocurile olimpice, paris, gimnasta

Ana Bărbosu, pe locul 4 după ce a pierdut medalia de bronz. Sabrina Voinea a încheiat pe ultimul loc finala de la bârnă 

După ce Ana Maria Bărbosu a pierdut medalia la sol, aceasta a ajuns pe poziția a 4-a în clasament. După contestație, podiumul la sol a arătat așa: brazilianca Rebeca Andrade (14.166 puncte), americancele Simone Biles (14.133p) și Jordan Chiles (13.766p). Aceasta a fost prima medalie olimpică pentru Jordan Chiles.

Ziua nu a fost foarte bună nici pentru Sabrina Maneca-Voinea. Gimnasta în vârstă de 17 ani a ratat de două ori la bârnă și a încheiat pe ultimul loc finala de la bârnă. Pentru exercițiul său, românca a primit 11,733. Simona Voinea Maneca a terminat pe locul 5 proba.

În urma probei a fost depusă o contestație pentru nota de la dificultate a Sabrinei, dar a fost refuzată.

Departajarea s-a făcut între ea, care a primit 13,700 (5,900, 7,900, penalizare 0,100) și Ana Bărbosu la nota de execuție.

Citește și: Noul bazin de înot de la Cluj îi va purta numele lui David Popovici. Anunțul făcut de Emil Boc: "Inspiră pe oricine că se poate reuși"

jocurile olimpice, paris, gimnasta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si