Ana-Maria de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai iubite fete din casă, chiar dacă a părăsit emisiunea. Într-una dintre fotografiile pe care ea le-a împărtășit cu prietenii virtuali, Ana-Maria are o burtică suspectă pe care o ține cu mâinile, așa cum fac femeile gravide când pozează. Din fericire pentru fanii emisiunii și pentru concurenții care aspiră la inima ei, noua concurentă nu este însărcinată și nici nu a fost.

Imaginea este încă una din glumele ei și este, cel mai probabil, făcută după o masă copioasă.

Citeste si: Ce a făcut Ana-Maria de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu a câștigat finala! Prima reacție a blondinei

Citeste si: Actrița părăsită de regizorul Radu Dragomir pentru Dana Rogoz a împlinit 51 de ani! Ozana Oancea are un copil cu actualul soț al Danei FOTO

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa: „Am terminat...”

Ana-Maria de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce a fost eliminată!

„Bună dragii mei, o sa încep prin a vă mulțumi pentru susținerea si mesajele voastre frumoase și încurajatoare. 🙏🏽🥰🤗
Aici am trait una dintre cele mai frumoase experiențe, am cunoscut oameni frumosi cu care am rezonat mai mult sau mai putin.

Poate că de multe ori am fost tacută, dar lucrul acesta a fost un raspuns frumos în fata celor care la acel moment m-au criticat!
Am crescut cu niste reguli foarte bine stabilite, si cei 7 ani de acasa mi-au ghidat mereu comportamentul!
Va pot

asigura ca lucrurile frumoase daca sunt să se întample se vor întampla si la tv dar si în spatele acestuia!
Vreau să vă multumesc înca o dată tuturor celor care ati crezut în mine din prima clipa si m-as bucura să-mi rămâneți aproape!
Imi doresc să am cea mai frumoasa comunitate plină de oameni cu bun simt și frumoși la suflet!
P.S. Să câstige dragostea...dragostea adevarată ❤”,  a scris Ana-Maria Lintaru pe pagina ei de Instagram imediat după ce a aflat că a fost eliminată prin votul telespectatorilor.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si