Fosta concurentă ”Puterea Dragostei” și Ahmed, împlinesc un an de iubire. După relația toxică cu Bogdan Mocanu, fost concurent ”Puterea Dragostei”, a realizat că armonia și înțelegerea primează într-un cuplu.

Ahmed recunoaște că gătitul nu este punctul forte al Anei, însă aceasta încearcă.

Recent, blondina a postat un story cu iubitul ei în drum spre o farmacie, semn că nu i-a picat tocmai bine ce a gătit Ana.

Ahmed ar fi suferit o alergie și așa s-a umplut imediat de bubițe. 

Aceasta a recunoscut că cel mai probabil ceva din mâncare nu a fost pe placul iubitului său, dar după cum deja ne-a obișnuit, Ana Maria face haz de necaz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cerere în căsătorie în direct la "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Ce are Ahmed și nu a avut Bogdan Mocanu, este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor.

După relația cu Andra Volos, se pare că și Bogdan și-a găsit lineaștea în brațele unei brunete frumoase, dar mai puțin cunoscute. Să fie ăsta și secretul relației perfecte pe care o are Ana Maria cu Ahmed?

Ana Maria Lintaru este de părere că trebuie să existe armonie, dar cel mai important, să existe sinceritate. Blondina și iubitul său par foarte relaxați și deschiși, iar pe Ahmed nu-l deranjează faptul că, iubita sa împărtășește, uneori, prea multe cu urmăritorii săi.

Citeste si: Lovitură de teatru la "Puterea Dragostei". Maria, cu bagajele făcute, îl amenință pe Marinescu: "O să vorbesc..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si