Ana Maria Mărgean este deja cunoscută unei lumi întregi. Locul 4 câștigat la un celebru concurs american de talente a propulsat-o în lumea celor mai simpatice vedete internaționale. Însă nu mulți sunt cei care știu că Ana, ca orice vedetă care se respectă, are fani ce o divinizează: Ava și Adrian, frații ei mai mici.

Citește și: VIDEO- Belgia a organizat un concurs de imitat pescărușii

Ana Maria Mărgean: ”Avem o relație foarte frumoasă, pot să zic că suntem foarte uniți, suntem o familie unită, ne susținem reciproc oriunde mergem.”

Ava și Adrian, frații Anei Maria Mărgean, cei mai mari fani

Adrian, frateie ei de 11 ani, a încercat să cocheteze cu muzica dar a prefera sportul de performanță.

Citește și: VIDEO- Doru Todoruț, profesor pentru copiii care visează să facă performanță în muzică

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adrian Mărgean: ”Și eu am încercat să cânt, să fac nai, numai că nu eram eu pe partea asta așa mult și eu eram axat aproape mereu pe sport.

Am făcut atletism 2 ani și de un an fac rubgy și joc meciuri, asta e pasiunea mea acum.”

Ava este al doilea cel mai înfocat fan. Copila cu păr blond are mai puțin de jumătate din vârsta surorii ei mai mari, dar pare nerăbdătoare să-i calce pe urme.

Ana Maria Mărgean: ”Ea este, să zicem, prima mea elevă la canto și facem mai mereu vocalize împreună, mai ales acum recent am început să facem.”

Pentru cei 14 ani pe care îi are, Ana Maria are un program foarte încărcat. Atunci când nu-și antrenează sora cea mică sau nu petrece timp cu frații ei, copila se perfecționează. Studioul de înregistrări a devenit a doua ei casă.

Ana Maria Mărgean, fetița-ventriloc care a luat locul 4 în finala „America’s got talent: All Stars”

Succesul pe care Ana l-a avut la concursul american de talente este cea mai frumoasă amintire a copilei. Evoluția uimitoare din fața juriului american i-a adus locul 4 în finală și admirația unei lumi întregi.

Ana Maria Mărgean: ”În prima etapă am avut cățelușul meu Woldorf făcut de mama mea. Am cântat piesa ” You don't own me”, iar finala am avut-o pe profesoara mea de canto, nu Ava, doamna știe tot.”

Cu multă încredere și mai ales cu zâmbetul pe buze, Ana Maria a părut să aibă la picioare publicul din Los Angeles.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si