Spadasina Ana-Maria Popescu  le-a promis fanilor că în ciuda faptului că nu o vor mai vedea în costumul de scrimă, vor mai auzi de numele ei.

Citeste si: Ana-Maria Popescu a câştigat Cupa Mondială la spadă

,,Chiar dacă nu o să mai îmbrac costumul de scrimă în competiţiile oficiale… nu plec nicăieri''

Înainte de a se retrage din lumea scrimei, Ana-Maria Popescu a mulțumit tuturor celor care i-au fost sprijin în toată această perioadă: ,,Mulţumiri antrenorilor şi colegilor alături de care am muncit fiecare medalie în parte.

Mulţumiri oficialilor prezenţi şi sunt convinsă că sportul românesc are o şansă atâta timp cât cei din spatele sportivilor vor fi o echipă unită...''

Ana-Maria Popescu a lăsat și un mesaj pe pagina sa de Facebook: ,,P.S. nu vă faceţi griji, chiar dacă nu o să mai îmbrac costumul de scrimă în competiţiile oficiale… nu plec nicăieri. O să mai auziţi de Brânzica şi trăznăile ei” 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Gherman a învins-o pe Ana Maria Popescu şi a câştigat titlul european la spadă

Ana-Maria Popescu, campioană și vicecampioană olimpică, până la vârsta de 37 de ani

Până la 37 de ani, Ana-Maria Popescu   a reușit  să devină campioană și vicecampioană olimpică. Ultimul ei turneu a fost cel de Cupă Mondială din Dubai. Are în palmares 3 medalii olimpice, 6 medalii mondiale și 11 europene, u 9 medalii de aur în total, plus cele 37 de Cupe Mondiale câştigate.

Spadasina a depășit recordul în scrima românească, ea fiind cea mai titrată scrimeră din țară.

În sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021,a fost aleasă cea mai bună spadasină din lume.

Citeste si: Cea mai titrată olimpică din România, în activitate, sinceră după ce Jocurile Olimpice s-au amânat! ”NU știu ce se va întâmpla, doar sper”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si