Românca a avut parte de un sfârșit dramatic. Prietenii tinerei acuză poliția austriacă că nu au luat în serios cazul, atunci când au anunțat că nu mai dă de româncă. Ana Maria a fost găsită, mai târziu, zdrobită în bătaie. Părinții au putut să o recunoască după tatuaje.

Citește si: Doi fraţi români, executați în stil mafiot în Belgia. Au fost găsiți împușcați în cap lângă un lac

Constănțeanca lucra ca escortă la Linz, scrie presa din Austria, cutremurată şi ea de această crimă. Un client a omorât-o în bătaie, potrivit anchetatorilor. Colega de cameră a victimei a alertat poliția când a văzut că fata nu se mai întoarce acasă şi nici nu răspunde la telefon. Abia după 12 ore au început polițiștii să facă verificări.

Ana Maria a fost omorâtă în bătaie de un bărbat

„Femeia a murit după ce a fost lovită de mai multe ori cu o violenţă de nedescris. Un prieten român s-a îngrijorat şi a contactat poliția, care a ajuns la adresa suspectului, unde au văzut femeia plină de sânge prin geam. ”, a zis Hanna Reissner, reporter OE24.TV.

Citește si: Sentința în cazul crimelor de la Caracal

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Colega de cameră a tinerei a sunat și un avocat cunoscut din Viena. Acesta susține că a sesizat şi el poliția, dar a fost îndrumat spre alt departament. Când au intervenit în sfârșit agenții austrieci, era prea târziu.

Citește si: Un bărbat a fost înjunghiat de socru în zona inimii. Scene terifiante în Capitală

„Suspectul a ajuns deja pe mâna poliției, a fost interogat şi a mărturisit tot.

Acum, ancheta poliției este în desfășurare, iar după finalizarea anchetei, cazul va ajunge la procurori, iar învinuitul va fi dus la închisoare.”, a declarat inspectorul austriac- Fulya Öncel.

Poliția din Austria nu a comentat încă acuzațiile că a intervenit cu întârziere în cazul româncei ucisă în bătaie.

Citește si: Crimă halucinantă în Bacău! Un bărbat a fost ucis de către cel mai bun prieten al său: „Mortul era gelos”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si