Ana Maria și Gabriel Vasiliu, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt și s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, iar acum urmau să ajungă și în fața altarului pentru a-și jura iubire eternă.

Din păcate însă, ceea ce trebuia să fie cel mai fericit eveniment din viața lor s-a transformat într-o tragedie. Nunta lor nu va mai avea loc, asta pentru că bruneta a fost ucisă cu sânge rece în Olanda, în timp ce soțul ei se afla în spatele gratiilor, în România.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Trupul ei neînsuflețit a fost găsit în casa în care aceasta locuia, într-un oraș din Olanda, în urmă cu aproape o săptămână. Acum, în loc de ceremonia religioasă la care ar fi trebuit să le fie alături toți prietenii și toate rudele, apropiații lui Gabriel Vasiliu se pregătesc să o conducă pe Ana Maria, soția sa, pe ultimul drum.  Citește continuarea pe WOWbiz.ro: Detalii despre nunta care urma să aibă loc peste câteva zile. Ce se întâmplă în aceste momente în Olanda, unde se află sicriul cu trupul neînsuflețit al Anei Maria. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si