Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ana Morodan a început ședințele de terapie

Ana Morodan și-a anunțat urmăritorii că a început o transformare majoră după evenimentul din primăvară, când a fost prinsă la volanul mașinii sub influența alcoolului și substanțelor interzise.

Redactia Stirile Kanal D,

Ana Morodan a început ședințele de terapie

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații

„Ana Morodan vrea să își schimbe stilul de viață, tocmai de aceea și-a anunțat urmăritorii că a început ședințele de terapie, după ce ajunsese să fie dependentă de pastilele antidepresive. Mai exact, vedeta a început și o tură de detoxifiere a organismului printr-un regim prescris de medici. Aceasta are un meniu foarte bine pus la punct și le-a povestit urmăritorilor că regimul pe care îl urmează este format, în mare parte, dintr-un mix de semințe: psyilium, semințe de floarea soarelui, semințe de cânepă, totodată, are și un nou obicei: acela de a consuma miere cu usturoi negru înainte de micul dejun, iar la prânz aceasta își gătește o salată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Regimul pe care Ana Morodan îl respectă cu strictețe a fost făcut în funcție de carențele pe care aceasta le are. Reamintesc faptul că în urmă cu 4 luni, Ana Morodan a fost prinsă de două ori de oamenii legii, în aceeași zi, conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive, după ce lovise două mașini.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI