Close sidebar
Close sidebar

Ana Otvoș și-a făcut câteva "îmbunătățiri" la față. Fosta concurentă de la Exatlon e din ce în ce mai frumoasă

Ana Otvoș radiază de când s-a întors din Republica Dominicană. Fosta concurentă face în continuare foarte mult sport, dar nu uită nici să treacă pragul saloanelor de înfrumusețare.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

În urmă cu puțin timp, Ana le-a dezvăluit admiratorilor săi că și-a făcut câteva "îmbunătățiri" la față.

Mai concret, Ana Otvoș a optat pentru o micropigmentare la sprâncene, dar și pentru niște extensii de gene care îi pun în valoare ochii verzi. Iar schimbările au fost un real succes pentru Ana, dacă ținem seamă de numeroasele mesaje pozitive pe care le-a primit într-un timp scurt.

"Ești foarte frumoasă", "Îți stă foarte bine", sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cine este Ana

A devenit cunoscută după participarea în emisiunea fenomen Exatlon. S-a născut în Târgoviște și face sport încă din copilărie. S-a perfecționat în lupte libere, iar în prezent se dedică fitness-ului. Lucrează ca și antrenor de aerobic și kangoo jumps.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI