Close sidebar
Close sidebar

Ana Stancu, acuzata de fostul sot ca si-a sedat baiatul, ieri, in fata executorilor: "Un copil la 8 ani nu merge in bratele mamei"

Acuzaţii şocante! Tatăl copilului Anei Stancu îi aduce acesteia învinuiri grave. Spune că, fiul lui ar fi fost adus sedat la executare, ba, mai mult, că ar fi fost oprit să interacţioneze cu băieţelul.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Amedeo Szel iese la atac. Dupa ce ieri nu a reusit nicicum sa-l ia pe cel mic din bratele mamei, astazi face afirmatii incredibile!

AMEDEO SZEL: Parea sedat, ca un copil la 8 ani si 6 luni nu merge in bratele mamei. Nu sta in bratele mamei. Copilul meu cand a plecat din Portugalia nu era asa. Exista relatoriu unde scrie ca e apt sanatos si dezvoltat normal pentru varsta lui.



Are si o explicatie pentru faptul ca nici macar nu si-a imbratisat fiul cand au fost in aceeasi incapere la Protectia Copilului unde trebuia pus in aplicare ordinul de executare.

AMEDEO SZEL: Il aveam in fata dar nu mi s a permis. S-au pus in fata mea.

ADRIAN AMUZA, AVOCATUL ANEI STANCU: Tatal nici macar nu a incercat sa interactioneze cu copilul.


Amedeo Szel are si varianta lui despre plecarea din Portugalia a Anei Stancu.

AMEDEO SZEL: Mama copilului n-a dorit niciodata sa plece din Portugalia, sa plece din Portugalia definitiv, a vrut doar sa se trateze medical. Nu apare in aceasta decizie nicio agresiune fizica asupra copilui, nicio agresiune fizica asupra mamei.


Ana Stancu a plecat din Portugalia acum 2 ani alaturi de fiul sau.
In acest moment femeia, care si-a adus ilegal copilul in tara este obligata sa-l predea tatalui. Doar ca cel mic nu vrea sa plece, asa ca va urma un proces de consiliere pentru punerea in executare a deciziei judecatorilor. Ana Stancu nu a vrut sa comenteze declaratiile de astazi ale fostul sot.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI