Close sidebar
Close sidebar

ANAF va face controale în apartamentele românilor

Fiscul vrea să ia măsuri de combatere a evaziunii fiscale, în special pentru a despista eventualele venituri nedeclarate.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se ia în considerare ca verificările să se poată face în urma discuţiilor cu administratorii de bloc în blocurile mai mari, în special în zonele considerate sensibile, ulterior fiind notificaţi şi proprietarii asupra controalelor şi sancţiunilor ce pot fi aplicate, au spus reprezentanţi ai ANAF.

Citeste si: VIDEO| Klaus Iohannis și soția, la banchetul reginei Elisabeta a II-a. Ce rochie a purtat prima-doamnă

Citeste si: Abrogarea recursului compensatoriu a trecut de Parlament şi merge la promulgare

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Persoanele care dețin case sau apartamente ce sunt date spre închiriere au obligația de a declara Fiscului veniturile obţinute. Proprietarii trebuie să încheie un contract între ei şi chiriaşi, pe care trebuie să-l depună la ANAF în maxim 30 de zile de la semnarea acestuia.

Citeste si: Lucrul foarte periculos pe care îl fac multe femei înainte de sex. Un renumit urolog atrage atenția!

Citeste si: Marius Valentin Parfenie, autorul atentatului terorist de la mall-ul din Brăila, și-a primit sentința

În situația în care veniturile obţinute din chirii nu au fost declarate, în urma unei inspecţii fiscale ANAF, proprietarul va trebui să plătească impozitul şi contribuţia la asigurările sociale de sănătate datorate, dobânzile şi penalităţile de nedeclarare, potrivit informaţiilor ANAF.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI