Close sidebar
Close sidebar

ANAF vrea să pună sechestru pe conturile Elenei Udrea! "O să fie greu să recuperăm prejudiciul de 3 milioane de euro!"

Reprezentanţii ANAF au mărturisit că au demarat procedurile de recuperare a prejudiciului de aproape trei milioane de euro în cazul Elenei Udrea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Deja au fost trimise somaţii şi notificări la domiciliul oficial al fostului ministru, dar mereu actele s-au întors la sursă. Agenţia a demarat şi procedura de evaluare a proprietăţilor deţinut de Elena Udrea şi aflat sub sechestru în acest dosar.

Este vorba de terenurile de la Nana şi un sfert din clădirea hotelului Eurohotels. "Terenurile agricole, extravilane, din Călăraşi nu valorează foarte mult, iar să vinzi un sfert din clădirea unui hotel e dificil. E de neînţeles de ce procurorul DNA nu a pus sechestru pe conturi sau acţiunile la firme!?", au explicat surse din cadrul ANAF, potrivit G4Media.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Elena Udrea se află în această perioadă în arest, în Costa Rica. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI