Micuța a fost găsită moartă în pătuț. Medicii de la Urgențe au trimis-o acasă cu tratament pentru roșu în gât și au certat-o pe mama ei. Aceștia au zis că nu este un caz de urgență, după ce femeia s-a prezentat cu fetița la spital.

Citește și: Cine este Andrei, tânărul ucis de tată în timp ce tăiau porcul

Bebelușul de opt luni a avut parte de un sfârșit dramatic.

Ea a fost găsită fără suflare în pătuțul său. Mama copilei a mers prima dată cu ea la spital pentru a-o trata, însă medicii au întâmpinat-o cu indiferență. Este al doilea copil care a murit din aceeași cauza în Baia Mare în ultimul timp.

Durere fără margini în familia micuței Anais

Anais a pierit după ce medicii i-au greșit diagnosticul. Copila putea fi salvată, deoarece mama sa a mers cu ea la spital din timp, însă medicii au certat-o spunând că nu reprezintă un caz de urgență. Imediat au trimis-o acasă cu tratament pentru roșu în gât, care i-a fost fatal, în cele din urmă.

Citește și: Nicole a dispărut chiar de ziua fiului ei. Familia româncei cere ajutorul

Minora a ajuns la spital cu febră 40, a fost consultată de medici, iar apoi cadrele medicale le-au spus părinților că poate să o ducă acasă. Însă decesul lui Anais a fost înregistrat marți dimineață, la ora 06:50.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Uitați așa am stat eu 3 ore cu fetita la spital județean din Baia Mare cu febra de 40💔😭e strigător la cer😭😭😭și ma trimite acasă ca nu e grav.......mai

multe o sa știți la știrile Kanal D, Antena 3,și ProTv...iar vineri după conducerea pe ultimul drum îngerașului meu💔 o sa fiu și în direct la Acces direct!!!!
NU POT SA LAS LUCRURILE Așa, îngerul meu e cu mine și împreună salvam alte vieți, ca nici o mama sa nu aibă de trecut prin suferință asta!!!!!!!!!”, a zis Roxana Marieș, mama copilei.

Citește și: Două eleve au fost atacate cu un cuțit în timp ce mergeau la școală. Una dintre ele a murit

Vorbim despre al doilea caz de acest gen în ultima săptămână la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Înainte de Anais, un alt băiețel a fost trimis acasă cu tratament pentru roșu în gât, iar ulterior a fost internat la Secția Pediatrie. Acest lucru s-a întâmplat fără succes, deoarece băiețelul a murit la doar 3 ore.

Au rămas multe întrebări fără răspuns după moartea micuței Anais. Reprezentanții spitalului au transmis că fetiței trebuia să îi fie continuată administrarea cu antibiotic primit la spital, iar tratamentul ei a fost schimbat. Medicul de familie a spus că a consultat-o înainte pe Anais, iar starea ei nu era bună, motiv pentru care i-a prescris un antibiotic puternic.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: „A început să fie tot mai rău. La febră de 40, nu e caz de urgență?”. Declarațiile cutremurătoare ale mamei din Maramureș, care și-a pierdut fiica de opt luni din cauza a două diagnostice greșite

În același timp, directorul medical al spitalului a refuzat să ofere mai multe detalii despre decesul celor doi bebeluși. Acum sunt așteptate rezultatele necropsiei, pentru a stabili cauzele decesului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si