Anamaria Preda s-a întors în România și a apărut pentru prima dată la TV, după ce i-a făcut plângere penală pentru abuz lui Nicușor Iordan. Schimbată destul de mult și cu emoții mari, Anamaria Preda a acceptat să intre în direct cu telespectatorii. Ea a explicat că nu a renunțat la muzică, deși în ultimele luni nu a mai apărut în public.

”Nu m-am lăsat de muzică și nu cred că voi face asta vreodată. Asta este pasiunea mea, este ceea ce-mi doresc să fac: să cânt, să încânt oamenii de acasă. Cu siguranță nu a existat vreodată vorba de a lăsa cântecul”, a declarat fiica lui Aurelian Preda.

Anamaria Preda a evitat subiectul ”Nicușor Iordan”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Anamaria Preda a fost menajată însă de întrebări legate de scandalul dintre ea și Nicușor Iordan. Conform avocatului fetei, aceasta i-a făcut plângere penală în care îl acuză pe ”protectorul ei” că a abuzat-o pe vremea când era minoră. Nicușor Iordan a fost cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda.

Citeste si: Cristian Pomohaci, trei mandate de aducere la tribunal! Fostul preot a invocat din nou motive medicale pentru a nu da ochii cu judecătorii

Citeste si: Drama neștiută a lui Nicușor Iordan, cântărețul acuzat că a abuzat de fiica lui Aurelian Preda! Ce s-a întâmplat cu el când avea 11 ani?

Citeste si: Singurele imagini de la ziua de naștere a fiicei lui Aurelian Preda! Ce a făcut Anamaria la împlinirea a 19 ani?

După izbucnirea acestui scandal, Anamaria Preda a plecat în Italia, acolo unde locuiește mama ei.

Tânăra a încercat astfel să se țină departe de reacțiile fanilor care s-au împărțit în două tabere: cei care o credeau pe ea și ceilalți care îi luau apărarea lui Iordan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si