Scandalul montru dintre Anamaria Prodan și Reghe continuă. După bătaia din stradă, impresara s-a afișat cu mâna în ghips și și-a scos certificat medico-legal. După ce a petrecut la botezul fiului său, antrenorul s-a prezentat și el la IML.

Anamaria Prodan a dezvăluit de ce l-a lovit pe antrenor

"Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau.

Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat.(...) Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj", a mai spus Anamaria Prodan, scrie  antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Anamaria Prodan, probleme de sănătate. Impresara a ajuns la Spitalul Floreasca

"De fiecare dată se închideau toate dosarele, niciodată nu puteam să mergem mai departe și stăteam cu frica în sân că poate vine odată băut și ne omoară în casă.", a mai spus Anamaria Prodan.

Impresara a dezvăluit că Reghe nu este la primul episod de violență

Anamaria Prodan a declarat că Reghe și-a lovit cu bestialitate finul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție.

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe", a mai spus Anamaria Prodan, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. "Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori"

Impresara are un mesaj și pentru Gigi Becali.

"Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație", a mai spus impresara, potrivit aceleiași surse menționate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si