Întrebată despre posibilitatea revenirii soţului său, Laurenţiu Reghecampf la echipa patronată de Gigi Becali, Anamaria Prodan a exclus această variantă şi spus că ea și cu Reghe ar prefera să doarmă într-o cutie de carton sub cerul liber decât să devină "sclavi pe plantaţie".

Citeste si: Imagini inedite cu amanta lui Reghecampf. Cei doi se iubesc de șapte ani

"Credeţi că un om normal, demn, dârz bărbat într-un cuvânt, cu familie frumoasă, copii super inteligenţi ar linge unde a scuipat? Nu! Niciodată! Îţi spun deschis.

Da, Gigi ar sta în genunchi, în ploaie să-l aibă pe Reghe! Dar, demnitatea, bărbăţia, mândria şi coloana vertebrală le deţine doar Reghe, care toată viaţa lui i-a dat clasă lui Becali... Ţi-am spus ce principii are familia asta. Niciodată nu s-a abătut de la ele. Îmi vine in minte o vorbă, cu o cutie de carton. Mai bine dormim sub cerul liber decât să ne apucăm să ne schimbăm statutul din lideri absoluţi în sclavi pe plantaţie”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Citeste si: Detalii neștiute despre fosta căsnicie a lui Laurențiu Reghecampf. Cum s-a despărțit de partenera sa de viață

Anamaria Prodan, către Gigi Becali: "Măi prietenaş, hai să îţi spun eu..."

Mai devreme, într-o ediţie specială la Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan îl atacase încă o dată pe investitorul de la FCSB, motivul fiind bârfele împrăştiate de acesta în privinţa legăturilor amoroase avute de soţul ei.

„Lumea îmi spunea «Ai văzut ce a zis Gigi? Că bărbatul tău are de 8 ani amante prostituate». Dar unde se văd ei? Că suntem tot timpul împreună! Se văd pe telefon? Fac sex virtual?!(...) Cum zicea Gigi, «Ştiţi voi ce făcea în vestiar cu nevestele jucătorilor...». Măi prietenaş, hai să îţi spun eu... Dacă nu eram eu, tu erai în aceeaşi situaţie în care erai când am venit eu cu Reghe la Steaua! Dacă tu stăteai în închisoare, unde ai stat, îţi luau echipa şi te distrugeau de la cap la coadă.
Eu nu i-am luat niciun leu când i-am adus jucătorii. Era prietenul nostru şi era la greu”, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Reghecampf a anunțat divorțul. "Nu, nici vorbă"

Anamaria Prodan și Reghecampf, apeluri la 112

Laurențiu Reghecampf a făcut un anunț surprinzător săptămânile trecute, spunând că divorțează de Anamaria Prodan. Contactată de presa sportivă, impresara a negat informația, spunând că "Reghe a glumit". 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Furtunoasele tensiuni din relația ce părea de fier au apărut în urmă cu o săptămână- când   polițiștii aveau să primească   nu unul- ci două apeluri la 112 din palatul de la Snagov al celor doi soți.

Se pare că Laurențiu Reghecampf ar fi sunat primul- după ce Anamaria Prodan ar fi devenit   extrem de agitată   de la o ceară și ar fi vrut să plece cu mașina amenințând că-și va face rău.

La scurt timp- impresara fotbaliștilor alerta și ea autoritățile. Potrivit unor surse judiciare- i-ar fi spus dispecerului că cel pe care-l alintă „Soarele meu”... ar fi sechestrat-o, potrivit KanalD.

Citeste si:  Anamaria Prodan, confirmată cu coronavirus. "Mă simt obosită şi îmi petrec timpul in pat”

Anamaria Prodan: "Laur a glumit"

Laurențiu Reghecampf, a declarat joi pentru Fanatik: „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

La câteva ore după această declarație,   a venit reacția impresarei: „Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta.

Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Anamaria Prodan a devenit celebră ca impresar sportiv   și este acum una dintre cele mai cunoscute femei din lumea fotbalului, un domeniu dominat de bărbați.

Citeste si:   Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Căsnicie de 13 ani. "Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche"

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, născut în august 2008.

În decembrie 2020, Anamaria Prodan a fost invitată la   emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Întrebată ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a răspuns:

„Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si