Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan, dezvăluiri incredibile: „Vă garantez că daca stau în preajma lui, se închină ca la o icoană la mine”

Ce scrie Anamaria Prodan despre unul dintre cie mai cunoscuți bărbați din România.

M.V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea în această dimineață atunci când a decis să scrie pe pagina sa de socializare un mesaj către Cornel Dinu, fostul antrenor al echipei FC Dinamo.

La urechile impresarei au ajuns mai multe informații, așa că Ana a decis să facă lumină și să spună ce crede despre cel supranumit „Mister”.

Citeste si: Îngrozitor! La două săptămâni după ce a născut, Rebecca a mers la o petrecere și a murit pe loc

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Accident cumplit pe DN! Un tânăr de 25 de ani a murit! Imagini șocante

Citeste si: Etnobotanicele lovesc din nou! Un copil de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital

Cine l-a urmarit in ultimele zile pe domnul din imagine, cu siguranta e dominat de senzația

impalpabilă, dar certa, ca acesta ma admira navalnic. Admiratia e clara, domnește tacut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizanta si distructiva.

Tipul de admiratie indiguita si silita sa se ascunda in discursuri de o retorica uneori agresiva, alteori retinuta. Mi s-a mai spus ca domnul Dinu ma viseaza noaptea. Va garantez ca daca stau in preajma lui se inchina ca la o icoana la mine.


Acum sunt convinsa ca toate iesirile dansului in decor la adresa mea au o justificare. Acum imi e destul de limpede ca suma verbala a interventiilor sale ascunde o suferinta interioara destul de profunda si exasperanta. Asa ca, oficial, imi pare sincer rau domnule Cornel Dinu ca reprezint idealul dumneavoastra de femeie. SWEAT DREAMS CORNELE”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de socializare.

Ce a spus Cornel Dinu despre pumnul pe care Prodanca i l-a aplicat lui Alexe

Zilele trecute, Cornel Dinu a fost întrebat ce părere are despre scena în care Anamaria Prodan îl pocnește pe Dan Alexa.

Fostul antrenor a comentat în stilul său celebru: „Lucrurile sunt mai confuze, o asemenea întâmplare, indiferent de unde provine. S-a ajuns aici unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii să spun despre cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut[...] Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun că singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan[...] Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: asta cultivăm, asta avem. Deci am cultivat-o. Pune-o domne la locul ei[...] E promiscuitatea fotbalului înnăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI