Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a împărtățit totul cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Impresara a primit două buchete imense de trandafiri albi

Anamaria Prodan a trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf și zâmbește din nou. Deși nu vrea să-i facă publică identitatea, vedeta a mărturisit că este un bărbat atent și plin de calități.

Citește și: Probleme în paradis pentru Alex Bodi și Ema Uta. Anamaria Prodan intervine în scandalul momentului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu.”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria Prodan a primit un inel de logodnă de 100.000 de euro

Impresara se declară fericită și mulțumită de noua sa relație. Anamaria Prodan se consideră o norocoasă, iar acum crede că este tratată așa cum merită.

Citește și: Anamaria Prodan uimește din nou. Este îndrăgostită de fostul şef al lui Reghecampf: „Wow, ce bărbat frumos!”

Deși nu a dezvăluit identitatea bărbatului din viața sa, acesta este potent financiar, drept dovadă stau cadourile pe care acesta i le face.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si