Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au băut șampanie scumpă și s-au relaxat ca doi buni prieteni ce sunt. În plus, au un mare motiv de sărbătoare.

Impresara Anamaria Prodan și designer-ul vestimentar Cătălin Botezatu s-au filmat împreună la unul dintre cele mai râvnite evenimente ale anului, cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite.

Cei doi au urmprit împreună cursa de Formula 1

Cei doi au urmărit cursa plină de adrenalină și emoții întinse la maximum chiar de pe unul dintre cele mai scumpe yachturi din lume, si nu din tribunele evenimentului:

”Bună, dragii mei! Suntem la Abu Dhabi, la Formula 1, pe yachtul Billionaire, între cele mai frumoase yachturi din lume. Bine, aici sunt numai yachturi aproape de pista de Formula 1. E o atmosfera incendiară. Uitați-vă și acolo în spate, în tribune. Cursa încă nu a început. E o nebunie, e ceva extraordinar!”

Citeste si: Anamaria Prodan și-a șocat fanii de pe Instagram. Poza care a stârnit mii de reacții

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Distracție la maxim pe iahtul milionarilor

Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu au petrecut toată ziua pe iahtul milionarilor, au dansat, au băut șampanie și s-au uitat la finala cursei de Formula 1, câștigată de olandezul Max Verstappen. Pe Instagram, cei doi și-au ținut fanii la curent cu tot ce au făcut.

Citeste si: Anamaria Prodan în Dubai cu noul iubit. Cine este celebrul bărbat din România care i-a cucerit inima impresarei

Anamaria Prodan, în vacanță cu Cătălin Botezatu[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

S-au filmat în timp ce mașinile treceau cu viteză amețitoare pe lângă ei, într-o atmosferă general de petrecere, întreținută de muzică și „senzații tari”.

Chiar dacă preferatul Anamariei Prodan, Lewis Hamilton, nu a ieșit câștigător, asta nu a împiedicat-o să se distreze ore în șir, alături de Cătălin Botezatu. Cei doi mai au un motiv mare de sărbătoare. Pe 17 decembrie este ziua de naștere a impresarei.

Citeste si: VIDEO| Din cerșetor a ajuns milionar! Povestea impresionantă de viață a lui Nick Mocuță, românul care a cucerit America


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si