Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri legate de noua carieră politică: impresara a dezvăluit cum arată afișul campaniei electorale

Anamaria Prodan are succes în afaceri, deși trece printr-un divorț scandalos cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că vrea să se implice în politică.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan

[Sursa foto: Anamaria Prodan]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Impresara a dezvăluit cum arată afișul campaniei electorale, după ce dimineață a anunțat numele partidului în care va activa.

Anamaria Prodan va lupta împotriva violenței domestice

Decizia a fost luată în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, dar mai ales după bătaia din stradă, în care ea și antrenorul și-au împărțit pumni și picioare.

Citeste si: Anamaria Prodan intră în politică. Ce partid a ales impresara

Anmaria Prodan s-a implicat în partidul politic Alianța pentru Patrie.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

”Un nou început! Mai puternic ca oricare! Împreună ne batem pentru NOI!”, a scris Anamaria Prodan în descrierea postării în care apare afișul.

Anamaria Prodan vrea să fie un sprijin și un exemplu pentru cât mai multe femei

Impresara a dezvăluit că divorțul de antrenor nu a pus-o la pământ, ci a făcut-o mai puternică.

Citeste si: Scandalul continuă în familia Prodan-Reghecampf. Protecția copilului a deschis o anchetă

”Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta! Numai că, nu toate avem încredere în noi! Acum a venit momentul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor.

Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine!”, este o scurtă parte al mesajului publicat de Anamaria Prodan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI