Divorțul dintre Reghekamf și Anmaria Prodan, învăluit în mister

Laurențiu Reghecampf, a declarat joi pentru Fanatik: „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

La câteva ore după această declarație, a venit reacția impresarei: „Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta.

Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.

Anamaria Prodan a devenit celebră ca impresar sportiv și este acum una dintre cele mai cunoscute femei din lumea fotbalului, un domeniu dominat de bărbați.

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!

Căsnicie de 13 ani. "Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche"

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, născut în august 2008.

În decembrie 2020, Anamaria Prodan a fost invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Întrebată ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria

Prodan a răspuns:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nimic. Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”.

Câți bani a câștigat Anamaria Prodan din fotbal

Anamaria Prodan a făcut primii bani din fotbal în 2006, atunci când a încasat un comision de 15.000 de euro din transferul lui Adrian Iordache de la Dinamo la o echipă din Rusia. De la 15.000 de euro, în 10 ani, Anamaria Prodan a ajuns la un comision de 1 milion de euro pentru transferul unui alt fotbalist. De fapt, acesta este un transfer record încă pe piața românească.

Anamaria Prodan  a încasat 1 milion de euro, reprezentând  10% comision dintr-un contract de 10 milioane de euro pentru transferul lui Nicolae Stanciu în Belgia. De altfel, și astăzi acel transfer este cel mai mare nu doar din istoria României, ci și a Belgiei.

Citeste si: Anamaria Prodan, confirmată cu coronavirus. "Mă simt obosită şi îmi petrec timpul in pat”

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Anamaria Prodan a vorbit despre banii pe care i-a făcut din fotbal.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

”Câți bani ați făcut până acum din fotbal”, a întrebat-o Denise Rifai.

”Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii... Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a răspuns Anamaria Prodan, despre banii câștigați din fotbal.

Citeste si: Moștenirea Ionelei Prodan a umplut-o de datorii pe fiica Anamaria! Vezi cum s-a ajuns în această situație! EXCLUSIV

Ce avere are de fapt Anamaria Prodan

Averea celei considerate sexy-imrpresara este estimată undeva la 50 de milioane de euro. Însă, Anamaria Prodan a afirmat la un moment dat despre averea ei: ”Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane”. Pe lângă banii pe care i-a făcut ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf din fotbal, Anamaria Prodan a moștenit o avere imensă și de la mama ei, regretata cântăreață Ionela Prodan. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si