Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în fața casei impresare, iar în urma scandalului, antrenorul s-a ales cu semne serioase pe față.

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. "Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori"

Anamaria Prodan a ajuns la Spitalul Floreasca

În urma incidentului, ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă impresara a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

Citeste si: „Îmi pare rău pentru el". Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghekampf. „Îmi era scârbă să-l bat”, spune impresara

Conform spynews.ro, impresara s-ar fi ales cu piciorul în ghips după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. După vizita la spital, în urma incidentului, durerile s-au înrăutățit pentru Anamaria Prodan, urmând ca ea să-și scoată și un certificat medico-legal.

Bătaie în toată regula între Anamaria Prodan și Reghe

Cei doi soți s-au bătut cu pumnii și picioarele, iar antrenorul a avut și el de suferit. După incident Reghe a apărut cu un cohi vânăt și cu mai multe semne pe față.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, chemat la audieri. Anamaria Prodan a depus o plângere penală

Anamaria Prodan a fost lovită peste față și trasă de păr, însă imediat după incident durerile erau suportabile, însă acum, starea de sănătate a impresarei s-a agresat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si