Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Laurențiu Reghecampf: ”Papagalii vorbesc mult”

Laurențiu Reghecampf a făcut public motivul principal al divorțului dintre el și Anamaria Prodan, iar acest lucru se pare că nu a fost pe placul impresarei.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf durează de un an de zile, asta după ce antrenorul a anunțat separarea de partenera sa de viață.

Antrenorul a mărturisit motivul divorțului de impresară

Laurențiu Reghecampf susține că motivul principal a fost reprezentat de episodul în care Anamaria Prodan îl lovește pe Dan Alexa, moment ce a devenit viral și care a stârnit destul de multe controverse legate de o posibilă relație a celor doi.

Citeste si: Când a încetat Laurențiu Reghecampf să o iubească pe Anamaria Prodan. Antrenorul face dezvăluiri în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Reghecampf a declarat că nu a putut trece peste acel moment, iar atunci a început să se gândească la varianta divorțului.

Anamaria a reacționat după declarațiile lui Reghe

Anamaria Prodan reacționează pe rețelele de socializare la cuvintele lui Laurențiu Reghecampf, iar impresara susține că antrenorul e un ”papagal”, care nu va reuși să facă niciodată lucruri mărețe în viață, după cum chiar ea a scris pe pagina sa de Instagram, acolo unde a mai publicat și în trecut reacții la adresa încă soțului ei.

Citeste si: VIDEO |Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față. Abia acum s-a aflat de ce divorțează de Anamaria Prodan

”Papagalii vorbesc mult și frumos dar nu pot zbura și nu pot face lucruri mărețe, vulturii sunt silențioși și de fiecare data zboară atât de sus incat ating cerul”, a spus Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI