Tragedia a avut loc chiar de Ziua Copilului. Micuța a fost spulberată de o mașină chiar în fața casei, în satul Sticlăria, din Iași. Șoferița vinovată de 23 de ani nu are permis de conducere și a fost reținută de oamenii legii.

Citește si: Au făcut accident, live pe Tik Tok

În momentul tragediei, fetița se juca cu amicii ei.

În acea clipă, a fost spulberată de o tânără de 23 de ani, care nu avea permis de conducere și merge cu o viteză de peste 80 de km/h.

Viața s-a terminat pentru Anastasia la doar patru ani

Minora a împlinit patru ani cu două zile înainte să moară, iar chiar ieri își sărbătorise ziua de naștere alături de prietenii ei. Copila a vrut să traverseze strada, dar nu a mai apucat, pentru că a fost spulberată de tânăra șoferiță. Femeia a mărturisit că se grăbea să ajungă la casa unchiului ei, după ce acesta s-ar fi sinucis, potrivit Observatornews.ro.

Citește si: Opt persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe DN 10

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copila a murit pe loc în urma impactului puternic. Părinții au sunat de urgență la numărul 112, după accident, dar totul a fost în zadar.

Poliția a reținut-o pe femeia de 23 de ani care mergea fără permis auto. În timp ce era audiată, șoferița le-ar fi spus anchetatorilor că făcuse cursuri de conducere în Suedia.

Citește si: Un șofer de 37 de ani a făcut AVC la volanul camionului și a spulberat totul din fața lui

Polițiștii se ocupă de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Citește si: Două mașini s-au ciocnit grav pe o șosea din Botoșani. Zece persoane, dintre care șapte copii, au ajuns la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si