Anastasia a fost gasita spanzurata in hambarul casei ei din Rudka, Ucraina de catre bunicii ei alaturi de care locuia. Mama fetei plecase la munca in Polonia pentru a putea strange bani ca sa o trimita la studii la un liceu de prestigiu din Ucraina.

Rudele, prietenii si profesorii fetei sunt in stare de soc si nu isi imagineaza cum  o

fata atat de inteligenta si linistita ca Anastasia a putut sa cada prada jocului mortal Balena Albastra.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Anchetatorii au descoperit in calculatorul acesteia mai multe sarcini pe care le-a avut de indeplinit, ultima dintre ele fiind sa se sinucida prin spanzurare. Ultimele cautari ale fetei pe internet au fost despre  modalitati de spanzurare si despre cum sa faci nodul.

"Anastasia a fost intotdeauna o

fata inteligenta, optimista, si zambitoare! Avea multi prieteni si chiar parea fericita, tot timpul avea zambetul pe buze", spun profesorii.

"Mama ei plecase sa munceasca in Polonia si strangea bani pentru a putea sa o ia si pe Anastasia cu ea. Acum, in loc sa o duca la studii, o duce la groapa. Este o adevarata tragedie pentru noi toti, nu ne vine sa credem ca s-a intamplat asa ceva!", au declarat cunoscutii familiei.

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si