Anastasia este tânăra de 17 ani care a murit în accidentul de la Bucea. Prietenii, colegii, dar și profesorii săi, au făcut un altar de românări, chiar după moartea fetei.

Anastasia Camelia studia la Colegiul Tehnic „Ioan Ciordaș” din Beiuș.

Citește și: Momo Zhou a murit fulgerător la doar 31 de ani. Fosta campioană, deplânsă de lumea sportului

Mesaje emoționante după moartea Anastasiei

Conducerea liceului a postat pe pagina de Facebook un mesaj adio.

„Un gând de alinare şi condoleanţe familiei îndurerate. Drum lin spre cer, suflet blând!”, au spus cei care au cunoscut-o pe fată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Numeroşi prieteni ai tinerei au postat mesaje pe Facebook în memoria Anastasiei.

Citește și: „Inima mi-a înghețat azi dimineață” Povestea sfâșietoare a unei tinere care a fost diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii. Ea a apucat să-și țină fiica în brațe doar 6 zile

„Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnească in pace Anastasia Camelia. Întregii familii, putere sa puteti trece peste aceasta grea încercare.

Te vom păstra mereu in sufletul nostru. Drum lin spre cer”, a scris Nica Romina.

„Din cauza unui om si a iresponsabilității lui, altul moare.. trist unde se ajunge.. Odihna veșnica, Cami!”, a fost un alt mesaj lăsat pe Facebook.

Citește și: Un astrolog renumit, din România, a murit. Mădălina Manole avea 38 de ani

Cum s-a produs cumplitul accident

Accidentul s-a produs pe 29 ianuarie 2023, în jurul orei 21.40, atunci când Anastasia se afla într-o maşină condusă de un tânăr de 21 de ani. Acesta a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în plin într-o altă maşină, iar impactul a fost fatal pentru tânăra de 17 ani.

Citește și: O femeie de 28 de ani, ucisă de o haită de câini fără stăpâni

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea. Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr în vărstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si