Anca Ciota, prezentatoarea Meteo de la Kanal D, este o prezenţă extrem de activă în spaţiul online şi îşi suprinde fanii în permanenţă cu diverse proiecte interesante. Este un adevărat model prin modul în care se dedică profesiei sale, dar şi prin echilibrul şi eleganţa pe care le transmite atât pe micul ecran, cât si urmăritorilor din comunitatea online.

Adeptă a unui stil de viaţă sănătos, Anca Ciota s-a remarcat prin preocuparea permanentă de a face cunoscute beneficiile sportului şi alimentaţiei echilibrate, mare parte din urmăritorii săi fiind conectaţi la acest stil de viaţă şi împărtăşindu-i preocupările.

Vedeta îşi doreşte foarte mult să se dedice exclusiv proiectelor din online, spaţiul virtual cucerindu-i tot mai mult atenţia şi energia creatoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Cred cu tărie în puterea online-ului şi de aceea mi-am şi dezvoltat în timp, organic, o comunitate foarte puternică. Îmi doresc să dedic mai mult timp acestor proiecte, să explorez mai mult tot ceea ce poate oferi spațiul virtual, iar asta înseamnă timp şi dedicare. Există contracte pentru care ar trebui să plec mai des din Bucureşti şi din ţară, iar programul clasic de televiziune m-a făcut să pun pe <hold> unele proiecte şi mă gandesc că e momentul să schimb ceva.

Îmi iau la revedere de la colegii mei, alături de care am evoluat atât de frumos, le mul ţ umesc mult telespectatorilor şi îi invit să mi se alăture în proiectele viitoare, pe paginile virtuale. Pentru mine urmează o perioadă cu emoţii frumoase, pentru ca Liam (n.r.-fiul vedetei) se pregăteşte să meargă la gradiniţă ”, a spus Anca Ciota, o mamă extrem de implicată în viața copilului ei.

Anca Ciota va continua să surprindă plăcut şi să inspire mii de femei care se regăsesc în stilul de viaţă echilibrat şi valorile pe care aceasta le promoveaza în online. Îi dorim succes în tot ceea ce va face mai departe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si