Close sidebar
Close sidebar

Anca, fosta concurenta de la Exatlon, despre motivul pentru care a plans o zi intreaga in timpul competitiei | EXCLUSIV

Anca, fosta concurenta de la Exatlon, s-a intors acasa si a povestit despre cea mai grava acuzatie care i-a fost adusa in competitie si din cauza careia a plans o zi intreaga.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anca, fosta concurenta de la Exatlon, a fost una dintre cele mai controversate sportive din competitie. S-a certat cu mai toata lumea si a fost acuzata de multe. Insa, Anca ne-a povestit ca acuzatia adusa de Faimosi, ca ar fi accidentat-o intentionat pe Anda Adam a durut-o cel mai tare.

“Dintre acuzatiile aduse la Exatlon, cel mai tare m-a durut atunci cand am fost acuzata de scoaterea Andei din concurs. Am fost acuzata ca eu am accidentat-o si dupa tonul Faimosilor la vremea respectiva, mi s-a parut ca au crezut ca am accidentat-o in mod voit. Atunci chiar m-a durut si am plans.Nu asa au stat lucrurile, eu am atins doar mingea. Nu am gandit sa accidentez pe cineva. Am suferit o zi intreaga si am plans atunci pentru ca nu mi s-a parut corect” ,  a spus Anca, despre cea mai grava acuzatie care i-a fost adusa la Exatlon.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anca, fosta concurenta de la Exatlon, despre cea mai grava acuzatie care i-a fost adusa, dupa ce Anda Adam a fost accidentata

Anda Adam a facut parte din echipa Faimosilor de la Exatlon, iar in timpul unei probe, cad s-a jucat minifotbal pe plaja, vedeta s-a accidentat la genunchi.

Accidentarea a fost grava, iar Anda Adam s-a intors acasa, unde a si fost operata. Faimosii au considerat-o pe Anca vinovata de accidentarea Andei Adam si i-au adus acuzatii grave, cum ca ar fi lovit-o intentionat pe artista. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI