Actrita Anca Pandrea a trecut prin momente teribile, joi seara, dupa ce i s-a facut rau in propria casa si si-a pierdut constienta. Medicii au decis ca ea sa ramana internata in spital, peste weekend!

Momentul critic a trecut insa, spaima ca astfel de episoade s-ar putea repeta nu ii da pace artistei. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Sunt la spital, internata la Sectia Chirurgie de la Urgenta. Am ajuns aici adusa de Salvare si de prietena mea. Noroc ca a venit ea la mine ca cine stie cand si daca imi reveneam. Totul s-a intamplat brusc. Hranisem caini, eram in pajama si ma pregateam de culcare, asta e tot ce-mi mai amintesc. M-am trezit pe jos, intr-o balta de sange si cu capul spart.

Medicii au spus ca a fost vorba de prebleme de tensiune, mi-a scazut tensiunea brusc si foarte mult. Nu stiu daca problemele de tensiune sunt de la vreme, tot ce-i posibil. Am mai avut probleme de acest fel acum cativa ani, insa, de atunci, nimic! In spital mi s-a facut o tomografie.

Rezultatul e bun. La cap insa, am fost cusuta.

Pana luni nu ies de aici. Mi se fac teste de tensiune”, a declarat Anca Pandrea pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si