Close sidebar
Close sidebar

Anca Şomcutean, cea mai musculoasă poliţistă din Maramureş, şi-a schimbat look-ul

Agenta care a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs de culturism şi fitness a renunţat la părul drept, în favoarea unor bucle ce îi pun în evidenţă trăsăturile feţei.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anca, poliţista din Maramureş, şi-a schimbat look-ul.

Agenta care a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs de culturism şi fitness a renunţat la părul drept, în favoarea unor bucle ce îi pun în evidenţă trăsăturile feţei. Anca Şomcutean a făcut furori pe internet cu ultima poza pe care a publicat-o. Sexy poliţista se mândreşte cu noul look, iar prietenii au felicitat-o pentru alegerea pe care a făcut-o.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Anca Şomcutean de la IPJ Maramureş este multiplă medalitată la campionatele naţionale de fitness şi culturism.  Anca este agent şef adjunct de poliţie în cadrul IPJ Maramureş şi lucrează la biroul de ordine publică. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI