Close sidebar
Close sidebar

Anca Surdu are galerie mare! Fosta antrenoare a campioanei nu rateaza nici o editie de Exatlon!

Fosta campioana mondiala si europeana la gimnastica, Anca Surdu, care, acum, concureaza in echipa Faimosilor la Exatlon, este sustinuta de sportivii lotului national. Antrenoarea Marcela Fumea este foarte mandra de ea si o incurajeaza chiar si din fata televizorului.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sportivii lotului national de gimnastica aerobica si antrenoarea Marcela Fulmea sunt alaturi de Anca Surdu in competitia fenomen ,,Exatlon".

Chiar si in fata televizorului, atunci cand urmareste ,,Exatlon", Marcela Fulmea o incurajeaza si ii da indicatii ca si cum ar fi langa ea.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Anca Surdu era o fire ambitioasa iar cu ajutorul antrenoarei a reusit sa atinga performante in conditii grave.

Cele care o urmaresc cu sufletul la gura la fiecare editie a ,,Exatlon" isi doresc sa-i transmita Ancai Surdu cele mai bune ganduri.

Nu pierdeti de maine seara pana marti noile editii Exatlon. Confruntarile vor fi aprige pentru ca miza... este dubla sambata!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI