Mereu impecabilă, Anca Țurcașiu este actrița căreia niciodată nu-i poți ghici vârsta. Arată senzațional și afișează întotdeauna un tonus adolescentin. La frumoasa vârstă de 53 de ani pe care o poartă cu mândrie, Anca ia serios în calcul ca în viitorul apropiat să se retragă din activitate. După 40 de ani petrecuți pe scenă, actrița vrea să se stabilească într-o țară caldă și a început să pună deja la punct detaliile pentru această schimbare.

Citește și: Actrița Demi Moore, apariție incredibilă la 60 de ani. "Nu este corect"- VIDEO

Anca Țurcașiu, actriță: „Depărtată, departată! Am impresia că se construiește ceva. Ia uită-te la mine. Pe malul mării, în vreo 3 ani cred că plec într-o țară cu 27 de grade tot anul și o să scriu niște cărți.”

Până la mutarea finală, Anca își uimește toți cunoscuții cu silueta impecabilă și voința de fier pe care o are când vine vorba de sănătate și de corpul bine întreținut. De câteva decenii, actrița reușește să se mențină la aceeași greutate: puțin peste 50 de kilograme, iar pentru asta are o conduită strictă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Anca Țurcașiu, actriță: „Dulciurile mai există? Niciodată, nu! Asta nu! Sport, mult? Mult. O oră pe zi. Mă simt vinovată dacă nu fac sport în fiecare zi, astăzi nu am făcut și mă simt vinovată.”

Anca Țurcașiu, secretul siluetei perfecte

Anca Țurcașiu nu îți face niciodată probleme legate de siluetă, pentru că știe că își poate permite să poate orice.

Trupul bine lucrat la sală este adeseori pus în evidență de rochii lejere, croieli care urmează delicat linia corpului. Iar secretele din spatele aspectului impecabil sunt mult mai multe.

Anca Țurcașiu, actriță: „Nu sunt perfectă, par perfectă, am grijă de somn, hrană.”

Cu o activitate profesională intensă, Anca nu are timp să se plictisească și se bucură de fiecare oportunitate ivită. Știe că secretul reușitei este echilibrul perfect între muncă și relaxare.

Anca Țurcașiu, actriță: „Piese de teatru, spectacole și niște vacanțe. Am și vreo trei vacanțe, în Grecia, Dubai, Mauritius. Mă bucur de viață. E păcat.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si