Close sidebar
Close sidebar

Ancheta a Politiei dupa ce un elev de la un liceu din judetul Constanta ar fi fost agresat de un profesor

Politistii s-au sesizat din oficiu si au deschis o ancheta in cazul unui elev de clasa a X-a de la Liceul Teoretic Baneasa din judetul Constanta care ar fi fost agresat de un profesor. Pana acum, in acest caz nu a fost depusa nicio plangere la Politie sau la conducerea unitatii de invatamant.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Constanta au anuntat ca, vineri, la Liceul Teoretic Baneasa a avut loc, in timpul unei pauze, un conflict intre un elev de clasa a X-a si un cadru didactic. Profesorul l-ar fi agresat pe elev.

“In urma evenimentului, la nivelul unitatii scolare se va constitui o comisie care sa verifice faptele sesizate, declaratiile elevului si pe cele ale profesorului, urmand sa se procedeze in conformitate cu prevederile legale. Mentionam ca la unitatea scolara nu a fost depusa nicio sesizare din partea elevului sau a cadrului didactic. Inspectoratul Scolar Judetean Constanta va monitoriza desfasurarea verificarilor facute in unitatea scolara”, a precizat ISJ Constanta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politistii constanteni s-au sesizat din oficiu in acest caz, facand cercetari pentru loviri. Ei urmeaza sa cerceteze imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Oamenii legii spun ca nu a existat un apel la 112 dupa acest incident si nici nu a fost depusa vreo plangere penala deocamdata.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI