Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19:00, doi bărbaţi, de 39 şi de 30 ani de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. O femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul, de 39 de ani, din oraşul Scorniceşti.

Femeia a fost transferată la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iniţial, oamenii legii au anunţat că femeia de 29 de ani ar fi fost împuşcată accidental, în timp ce se afla în locuinţă, de către soţul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare. Potrivit presei locale, femeia este angajată a Primăriei Poboru, pe postul de contabil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si