Ancheta în cazul asasinării lui Adrian Kreiner este în desfășurare. Oamenii legii sunt în căutarea unei femei, care ar fi complicele celor trei suspecți în cazul morții afaceristului.

Polițiștii caută o femeie care ar fi complicele celor trei indivizi care l-au ucis pe Adrian Kreiner

Polițiștii caută o femeie care ar fi complicele celor trei indivizi care l-au ucis pe Adrian Kreiner

Cine ar fi femeia căutată de polițiști?

Oamenii legii încearcă să o găsească pe femeia care ar fi iubita unuia dintre suspecți, potrivit Antena3.ro.

Femeia ar fi încercat să găsească clienți pentru ceasurile furate de la Adrian Kreiner.

”În seara zilei de 07.11.2023, în momentul în care s-a aflat public despre decesul victimei, doi dintre suspecți și suspecta au părăsit cu certitudine țara”, spun reprezentanții poliției.  

Femeia ar fi fost cea care a închiriat apartamentul în care suspecții crimei au fost cazați trei zile înainte de crimă. Mai mult decât atât, aceasta a fost permanent alături de cei trei, atât înainte de atac, cât și după.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”În data de 04.11.2023,

cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți. Un autoturism a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu se fi intrat pe raza orașului Sibiu. 

Cei cinci au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți, suspect care nu a participat la săvârșirea faptei.

Aceștia au oprit în parcarea unui mall în jurul orei 17.30. După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți. 

După ce a preluat apartamentul închiriat de la proprietar, suspecta și șoferul au părăsit municipiul Sibiu cu autoturismul cu care veniseră, lăsându-i în apartamentul închiriat pe cei trei suspecți”, se mai arată în comunicatul poliției.

Citește și: Ce urmăreau, de fapt, criminalii lui Adrian Kreiner? Ce i-au spus în momentul atacului fiicei afaceristului

Laurențiu Lăcătușu, ridicat în cazul afaceristului, a fost eliberat

Laurențiu Lăcătușu, asupra căruia existau suspiciuni că ar avea legătură cu cazul afaceristului Adrian Kreiner, a fost prins în flagrant în trafic, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, joi seară, 16 noiembrie. Bărbatul prins aseară de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sibiu nu a putut fi reținut. Oamenii legii nu au găsit probe pentru a demonstra faptul că suspectul din Dolj ar fi avut legătură cu asasinarea lui Kreiner. 

Laurențiu Lăcătușu

Laurențiu Lăcătușu

Redăm mai jos din comunicatul transmis de anchetatori, după eliberarea bărbatului:

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

,,În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c.,   în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar.

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu. Cercetările în acest dosar continuă'', se arată în comunicatul de presă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si