Potrivit informațiilor transmise de news.ro, într-un parc din Constanța, a fost găsit, fără viață, un bărbat. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Bărbat găsit fără suflare, într-un parc din Constanța

Autoritățile din Constanța au găsit trupul unui bărbat, într-un parc din Constanța. Descoperirea șocantă a autorităților a avut loc în noaptea zilei de joi, 11 aprilie, în jurul orei 23.30.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical. Din păcate, medicii au constatat decesul bărbatului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat. Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat ca acesta prezintă urme de violenţă ce ar fi putut fi produse prin precipitare, se arată în comunicatul transmis de IPJ Constanța.

Citește și: EXCLUSIV: Cine sunt tinerii care au sfârșit în accidentul din Vâlcea? Alexandru și Daniel aveau planuri mari cu viața lor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

masina de politie

Anchetă de amploare, în Constanța! 

[Sursa foto: istockphotos]

Cadavru găsit în Petroșani

La sfârșitul lunii martie, pe un teren viran din Petroșani, un bărbat ar fi descoperit trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii ajunși la fața locului au confirmat spusele bărbatului.

Se pare că, cadavrul descoperit de bărbat, se afla într-o stare avansată de putrefacție. Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, cadavrul ar fi aparținut unei femei în vârstă de 35 de ani.

Citește și: Descoperirea făcută de anchetatori în casa suspectului care ar fi asasinat-o pe Mirela, femeia de 38 de ani, ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1 din Dâmbovița

banda politie

Un bărbat a descoperit cadavrul unei femei, în Petroșani

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile au descoperit pe trupul femeii mai multe urme de lovituri, răni care se pare că au accelerat procesul de putrefacție, conform informațiilor transmise de aceeași sursă.

Se fac cercetări deocamdată sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. Aceasta este încadrarea inițială pe care s-au pornit cercetările, dar poate să comporte modificări această încadrare juridică în funcție de datele care vor rezulta în urma cercetărilor, a declarat un procuror, conform antena3.ro.

În urma rezultatelor necropsiei, femeia ar fi suferit de o moarte agresivă. Potrivit observatornews.ro, femeia găsită fără viață ar fi locuit la o distanță de 50 de kilometri de locul unde a fost descoperit cadavrul ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si