Cercetare de amploare în Dâmbovița! Pe rețelele de socializare ar fi apărut mai multe înregistrări în care o polițistă s-ar fi manifestat violent față de cei doi copii ai săi, informează Antena 3 CNN.

Cum explică polițista în cauză gestul?

Filmările au ajuns imediat în atenția oamenilor legii, care i-au retras și dreptul de port armă, cel puțin până când cercetările vor fi terminate.

„De ce o bați, Georgiana? Uită-te și tu cum plânge copilul”, se aude în clipul video. Cu toate astea, femeia se apără și susține că fetița cea mică nu a pus un obiect unde trebuia, deși i-ar fi fost atrasă atenția.

Polițistă bătaie copii

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: A pretins că este și jandarm și le cerea colegilor bani împrumut. Câți bani a reușit să strângă un bărbat care lucra, de fapt, la o pizzerie

Și în trecut ar mai fi avut loc astfel de fapte. În luna ianuarie, chiar soțului său, care a solicitat un ordin de protecție, mai precizează sursa menționată mai sus. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Atunci, cele două fetițe au fost evaluate și nu a fost lată nicio măsură, dar preventiv s-a dispus și o consiliere psihologică. Acum, copilele vor fi din nou consiliate. 

"La acest moment, situaţia minorelor este în curs de reevaluare, în urma unei noi sesizări de posibil abuz asupra acestora. Prima informare a fost făcută de către instanţa de judecată, momentul în care s-a emis un ordin de protecţie.

Noua sesizare priveşte fapte de abuz asupra minorelor, iar specialiştii din cadrul DGASPC trebuie să evalueze situaţia pentru a constata dacă aceste fapte se confirmă sau nu şi dacă este nevoie de instituirea unei măsuri de protecţie specială", a explicat Mihaela Ciobănoiu, putător de cuvânt DGASPC Dâmboviţa.

Superiorii poliţistei au informat şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului în vederea dispunerii măsurilor din competenţă.

Polițistă bătaie copii

Imagine reprezentativă pentru abuz.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Scene șocante într-o stație de autobuz din Târgu Jiu! O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui tânăr

Pe parcursul anului 2023, numărul faptelor penale din sfera violenţei domestice a fost de 57.851 de infracţiuni, în creştere cu 4,8% faţă de anul 2022. Tot atunci au fost emise peste 13.000 de ordine de protecţie provizorii, potrivit IGPR.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si