Incident teribil în Ploiești! Un bebeluș de doar două luni, grav rănit a fost adus la Spitalul de Pediatrie din Ploiești chiar de către părinții săi, informează Realitatea. Fetița avea mai multe fracturi, fiind la un pas de comă.

Mama copilului, suspectă în acest caz șocant

Vinovată de cele întâmplate ar fi chiar mama pruncului, angajată MApN.

În fața procurorilor, aceasta a negat acuzațiile aduse, dar cu toate astea a fost reținută de polițiști. În continuare, femeia ar putea fi supusă unei expertize psihiatrice, până în acest moment ea nespunând dacă urmează vreun tratament, sau dacă suferă de vreo boală.

Copil bătut mamă Ploiești

Imagine reprezentativă pentru un spital.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Motivul neasteptat pentru care fotbalistul Romei, Evan Ndicka, s-a prabusit pe teren. Nu a avut probleme cu inima

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii spun că cea mică va avea nevoie de aproximativ 50 de zile de spitalizare pentru a fi pusă pe picioare, mai informează sursa menționată mai sus.

Bebeluș găsit fără viață, în mașina de spălat

Un alt caz halucinant a avut loc în Vatra Dornei. Un bebeluș a fost găsit fără viață într-o mașină de spălat dintr-o locuință, scrie Realitatea. Raportul preliminar realizat în urma necropsiei indică faptul că acesta a fost născut la termen, dar și că a fost ștrangulat.

Totul a avut loc pe data de 14 martie, iar copilul a fost găsit abia în ziua de 15 martie, după ce mama s-a prezentat la spital cu probleme cauzate de naștere.

Cpoil bătut mamă Ploiești

Imagine reprezentativă pentru un spital.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Bărbat prins după 33 de ani de la comiterea unui crime oribile, în București. În 1991 și-a primit sentința: 19 ani de închisoare. Unde a fost prins?

Medicii au fost cei care au anunțat autoritățile, după ce și-au dat seama că ceva este suspect.

Mama acestuia ar fi recurs la gestul șocant. Mai mult decât atât, expertiza psihiatrică a arătat că femeia a avut discernământ în momentul comiterii faptei. Oamenii legii au încadrat acest caz la omor, iar acum ancheta ar urma să fie preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si