Close sidebar
Close sidebar

Anchetă de proporţii la AKH Viena, spitalul preferat al bogaţilor din România! Toţi plăteau sume uriaşe să fie operaţi de un doctor renumit, dar erau operaţi de asistenţii lui

AKH Viena este numele clinicii în care mulţi români cu bani s-au tratat. Spitalul şi-a câştigat supranumele de clinică a bogaţilor pentru că intervenţiile aici costau adevărate averi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum, renumitul spital din Capitala Austriei este în centrul unui scandal uriaş după ce jurnaliştii austrieci au aflat că pacienţii nu ar fi fost operaţi de celebrul profesor Michael Gnant, ci de asistenţii acestuia.

Jurnaliştii de la Kurier notează că renumitul medic încasa sume uriaşe doar pentru a-şi pune semnătura pe foile de operaţii, toată munca fiind făcută de alţi medici, mai slab pregătiţi decât el.

Chirurgul austriac Michael Gnant a fost suspendat din activitate, luni dimineaţă, de către Colegiul Medicilor din Viena. Asta după ce vineri, în jurul prânzului, Universitatea de Medicină din Viena i-a anulat contractul de muncă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Gnant era un zeu al medicinei, plin de titluri şi titulaturi, ceea ce l-a făcut foarte căutat de bolnavi din toată lumea. Gnant e preşedintele Senatului Universităţii de Medicină, cât şi şeful Clinicii de Chirurgie a "pomului lăudat" Allgemeines Krankenhaus des Stadt Wienn, cunoscut pentru români sub numele de "spitalul AKH".

Pe lângă aceste acuze, Gnant este acuzat şi de fraudarea fondurilor Casei de Asigurări de Sănătate din Austria, fals şi uz de fals.

Dezvăluirile făcute despre el sunt şocante şi oamenii care au aflat asta sunt surprinşi că celebrul medic a fost capabil de aşa ceva.

Detalii pe larg despre acest subiect ai AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI