Bolnavi la perfuzii, imobilizati in carucioare cu rotile sau pe targi, traiesc un adevarat calvar in spitalul judetean din Ploiesti. De parca nu ar fi destul ca fiind multi si doctorii putini... intepenesc asteptand la usile cabinetelor, sunt purtati in fiecare zi in tot orasul pentru analize de specialitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un dute-vino chinuitor in care cada prada bietii oameni si asa greu incercati de boala. Din lipsa de spatiu, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti functioneaza cu cinci sedii diferite, rasfirate la kilometri distanta unul de altul. (GOOGLE MAPS-- VA DAU ADRESELE PE MAIL)
Si vorbim totusi de o unitate medicale in care ajunge un numar covarsitor de oameni, iar protocoalele medicale prevad ca fiecarui pacient sa i se faca toate investigatiile medicale ca sa poata fi pus un diagnostic corect.

Sa luam, de pilda, cazul unui pacient care trebuie operat la rinichi. Ce se intampla cu el daca are nevoie de un consult cardiologic inainte de interventie? E dus cu ambulanta in celalalt capat al orasului, sa il vada un specialist. La fel sta situatia si in cazul unui bolnav internat la psihiatrie care trebuie vazut de un neurolog.

Politistii au deschis un dosar penal in acest caz si fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Intre timp, reprezentantii spitalului sunt optimisti si cred inca in promisiunea Consiliului Judetean Prahova de a construi un spital nou, evaluat la 12 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si