Close sidebar
Close sidebar

Ancheta in Craiova, dupa ce un cadavru a fost gasit aruncat la gunoi cu tot cu sicriu

Ancheta de proportii in Craiova, dupa ce un cadavru a fost gasit aruncat, printre gunoaie, cu tot cu sicriul in care se presupune ca a fost inmormantat! Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Cum ar fi putut sa ajunga?

Nu stiu.

Credeti ca angajatii rapfl le au dus acolo sau angajatii din cimitir?

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Nu stiu, nu stiu"

Cine este mortul, cine l-a aruncat acolo si, mai ales, de ce? Sunt trei intrebari pentru care autoritatile inca mai bajbaie, in cautarea unui raspuns.

Sicriul cu osemninte umane a fost gasit aruncat pe un teren de-al lor. 

Rela Filip director RAADPFLE: "Este inadmisibil ceea ce s a intamplat acele resturi de sicrie niciodata nu pleaca din cimtire, nici in rampa de gunoi"

Numai pe picioarele lui n-ar fi putut sa iasa cadavrul, din cimitir. Iar prin faptul ca osemintele au fost aruncate cu tot cu cosciugul facut bucati, parca dinadins, ca sa dispara, se naste o alta intrebare: am putea asista, oare, la o mafie a locurilor de veci?

Verificari face si politia, nu numai la regia autonoma a spatiului locativ, pe terenul careia a fost facuta macabra descoperire. In cazul in care vinovatul va fi gasit, el va fi acuzat de profanare de morminte.

"De la Dumnezeu e lasat. din pamant suntem facuti, in pamant sa intram.  putea sa-l mute in alta parte"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI