Close sidebar
Close sidebar

Ancheta interna la Spitalul de Psihiatrie Socola si dosar penal, dupa ce un pacient ar fi fost agresat de doi bolnavi

Conducerea Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a demarat o ancheta interna, iar Politia a deschis un dosar penal dupa ce rudele unui pacient au reclamat faptul ca acesta ar fi fost agresat sexual de alti doi bolnavi, in noaptea de 1 spre 2 ianuarie.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de reprezentantii Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, rudele unui pacient internat in aceasta unitate, in varsta de 25 de ani, au anuntat ca acesta a fost agresat de alti doi bolnavi.

Conducerea institutului a demarat o ancheta interna, iar daca fapta este confirmata, angajatii care i-au lasat pe bolnavi nesupravegheati risca sa fie concediati.

”In acest moment, asteptam rezultatele de la Institutul de Medicina Legala Iasi pentru a vedea daca agresiunea se confirma. Regretam cele intamplate, am demarat o ancheta, iar daca se confirma faptele, Comisia de Disciplina va aplica sanctiunile corespunzatoare, implicit desfacerea contractului de munca al celor care nu au supravegheat pacientii si s-a putut ajunge la un astfel de eveniment neplacut”, a declarat medicul Gabriel Oprisanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi.

El a mai spus ca incidentul a fost raportat atat la Directia de Sanatate Publica din Iasi, cat si Ministerului Sanatatii.



Totodata, familia pacientului care ar fi fost agresat sexual a sesizat Politia care a deschis un dosar penal.

”Am primit o sesizare privind faptul ca un pacient ar fi fost agresat. S-a intocmit dosar penal in acest caz, deocamdata cercetarile sunt in faza incipienta”, a declarat Anca Vajiac, purtator de cuvant al Politiei judetene Iasi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI