Pe lângă faptul ca orele sunt deranjate, băiatul își amenință colegii. Din cauza comportamentului, băiatul are nota 4 la purtare. Directorul spune că e vorba de câteva incidente minore, cu excepția unuia, care a ajuns în cazul inspectoratului școlar.

"Copilul respectiv a agresat un alt coleg. L-a bătut, după câte am înțeles eu. Îi agresiv, băiatul, deranjează clasa... Îi rău”, a spus un tată.

Citeste si: O fată de 11 ani din Argeș a fost atacată cu o sticlă incendiată

Elevii au refuzat să mai meargă la școală

Părinții de la clasa a VII-a s-au sesizat după ce elevii nu au mai vrut să meargă la școală, fiind amenințați de mai multe ori. Mama unuia dintre elevi a fost agresată.
„Dacă am încerca să îi educăm de mici și să-și depășească lipsurile pe care le simt ei și le au, eu zic că nu ar mai exista așa ceva”, a spus un alt părinte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O mamă a decis chiar să își mute copilul la un alt liceu, iar alții se gândesc să ia aceeaşi măsură.


Conducerea spune că incidentele au fost minore și că nu a existat decât un conflict între doi elevi.
„A fost un incident între doi copii. Unul dintre copii are, într-adevăr, probleme de comportament. Conducerea face toate demersurile posibile, legale, pentru a soluționa aceste incidente și a nu se repeta”, a declarat directorul unității de învățământ.

Citeste si: O adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două colege chiar în parcarea școlii

Părinții au reclamat elevul la inspectorat

„Vorbim de un copil, cu probleme de comportament, care a fost sancționat disciplinar, prin scăderea notei la purtare, în semestrul trecut”, a transmis un inspector școlar.

În urma ședinței de joi s-a luat decizia ca elevul să continuie studiile în unitate și să meargă la consiliere psihologică, iar părinții nu vor merge mai departe cu plângerile. Conform legii învățământului, elevul nu poate fi exmatriculat, învățământul gimnazial fiind obligatoriu.

Citeste si: Simulare Evaluare Naţională 2022: Calendar şi modele de subiecte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si