O fetiță de doar 2 ani a murit la scurt timp după ce a fost adusă de mama ei la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. În momentul în care medicii au examinat-o pe micuță doctorii au observat că pe corpul copilei erau mai multe leziuni. Micuța a fost internată iar oamenii legii au fost sesizați de urgență.

Citește și: Tragedie la Galați! O femeie a fost găsită fără suflare, având un cuțit înfipt în piept

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

copil mort, spital, baia mare, moarte suspecta

Mama fetei neagă că ar fi lovit-o 

Polițiștii  au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii de infracțiuni de violență în familie, însă din păcate fetița a decedat la doar câteva ore după ce a fost adusă la spital, în dimineața zilei de vineri.

În urma acestui eveniment tragic, cazul a fost preluat de un procuror criminalist. Momentan nu se știe cu exactitate ce a dus la decesul fetiței, dar medicii legiști urmează să elucideze în curând acest mister.

În cursul zilei de joi, după ce copila a ajuns la spital, și Protecția Copilului  a fost informată, iar un reprezentant a discutat cu mama fetei, care a spus că nu și-a agresat niciodată fiica.

În fața polițiștilor femeia a spus că cea mică a căzut pe scări și că de acolo fiind loviturile observate de către medici.

Citește și: Moarte suspectă în Pitești! O tânără de 35 de ani din Ilfov, găsită fără suflare într-o cameră de hotel

copil mort, spital, baia mare, moarte suspecta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si