Incidentul a avut loc sâmbătă seara, într-un mall din Arad. Micuţul era în magazin împreună cu mama sa, când într-o clipă de neatenție, s-a strecurat pe lângă balustrada de sticlă și a căzut în gol de la etajul al doilea.

Citeste si: VIDEO| Un copil de un an a căzut de la etaj, într-un mall din Arad

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au sosit echipajele medicale.

Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal din Arad. După ce au constatat că starea sa este extrem de gravă, medicii au luat decizia de a-l transfera pe micuț la Spitalul Județean din Timișoara.

Copilul este în stare critică

Copilul de un și patru luni este în continuare în stare critică. El este internat la Secția de Terapie Intensivă, la Neurochirurgie. Micuțul se află în comă, fiind conectat la aparate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Părinții au solicitat medicilor să nu mai ofere presei informații despre starea copilului.

Citeste si: Carambol cu trei mașini și un microbuz, în Arad

Copilul are multiple traumatisme, este în stare critică, iar medicii susțin că nu se pot pronunța deocamdată în privința șanselor sale de supraviețuire.

Polițiștii din Arad au întocmit un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si