VIDEO- Educatoare acuzată că a violat 3 fetițe

Incindetul s-a întâmplat la Grădinița cu Program Normal "Căsuța din Povești" Bosanci. Adevărul a ieșit la iveală anul trecut, când tatăl a două copile de 3 și 7 a aflat întreaga poveste de la acestea. Bărbatul a dorit să își facă singur dreptate, așa că a incendiat mașina educatoarei.
Anchetatorii au aflat poveștea abia când tatăl celor două fete a povestit de ce a recurs la acest gest.Încă

o fetiţă de 7 ani i-a căzut victimă educatoarei. În baza acestor informații, anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul femeii, dar și la grădiniță, iar vineri dimineață aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să pună în circulaţie 1.730 de euro falşi

Mai multe dosare penale au fost deschise pentru pedofilie

Alte două dosare penale pentru pedofilie au fost deschise, în cazul unui profesor de 59 de ani, acuzat că ar fi făcut avansuri unei eleve de 14, iar alt caz al unei educatoare.


”Au fost continuate cercetările în cauza din data de 12 ianuarie a.c., când o elevă, de 14 ani, ar fi fost victima unor avansuri cu tentă sexuală şi a unui comportament indecent şi provocator, din partea unui bărbat, de 59 de ani. După continuarea cercetărilor, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei competente, care a dispus arestarea, pentru 30 de zile”, a transmis IGPR.

Citeste si: Dascăli pedofili în arest


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si