O fi bine sau nu o fi bine?. Asta e intrebarea!Scenele ireale sunt filmate intr-o hala dezafectata din cartierul bucurestean Giulesti. (cu sageti) Protagonisti: 4 agenti de la sectia 4 de politie, imbracati in uniforme si cu armele la ei incing gratarele pe muzicca lautareasca. Unul dintre ei are grija sa nu se rumeneasca prea tare fleicile, in vreme ce colegii lui sunt responsabili cu voia buna!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cel care filmeaza dezmatul... are grija sa nu ii scape nimic. Nici macar masinile de  politie parcate langa hala, cu usile si portbagajele deschise, ca sa rasune pana departe muzica lautareasca ce duduie in boxe.Nu la fel de voiosi au fost si superiorii lor din Politia Capitalei, cand au vazut imaginile.

"In urma vizionarii inregistrarii a rezultat ca filmarea a fost efectuata in urma cu aproximativ 10 zile, in timpul programului, in intervalul orar 17.00-18.00.

Având in vedere situatia concreta, a fost declansata cercetarea disciplinara a celor implicati, pentru stabilirea intregului context in care a avut loc evenimentul cât si pentru a fi luate masurile legale ce se impun", a transmis Politia Capitalei.

Cei patru agenti au fost audiati deja si risca sanctiuni aspre pentru distractia din timpul serviciului... cand ar fi trebuit, de fapt, sa vegheze la siguranta bucurestenilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si