Purtătorul de cuvânt al IŞJ Botoşani, Ciprian Manolache, a declarat pentru News.ro, că şcoala respectivă a început, luni, o anchetă la şcoala unde un professor de religie este acuzat că ar fi agresat un elev, scrie News. 

“Şcoala Gimnazială Cristineşti, în calitate de angajator, efectuează o cercetare disciplinară în scopul de a stabili eventualele sancţiuni ce se impun a fi luate cu privire la acest caz.

IŞJ Botoşani monitorizează derularea anchetei şi eventual va interveni dacă măsurile propuse de către unitatea de învăţământ nu respectă legislaţia în vigoare sau realitatea faptelor”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IŞJ Botoşani.

El a menţionat că ancheta în acest caz începe luni şi va dura câteva zile, la finalul cărora vor fi făcute publice rezultatele cercetării disciplinare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform stirileprotv.ro, preotul l-ar fi luat de urechi pe băiat şi l-ar fi dat cu capul de perete pentru că nu a vrut să-şi facă semnul crucii.

Băiatul de 11 ani a fost dus acasă, cu urechea plină de sânge, de un sătean care l-a văzut pe marginea drumului, iar mama copilului a chemat ambulanţa.

La spital medicii au constatat că băiatul are mai multe traumatisme. I-au făcut un examen tomograf şi l-au internat pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, iar Mitropolia Moldovei şi Bucovinei s-a autosesizat în acest caz, considerând că "este inadmisibilă folosirea agresivității, indiferent în ce grad".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si